Concerten

Dubbelconcert “The Dow Singers” en mannenkoor “Corrente”

“The Dow Singers” hadden het mannenkoor “Corrente” uitgenodigd voor een dubbelconcert. Dit vond  plaats in het Dow PV-gebouw op zondag 22 mei 2016. De toegang was voor iedereen vrij.

Een geweldig succes, dat was het zeker! De organisatie liep gesmeerd, de zaal was gevuld met belangstellenden, de sfeer was fijn en er werd goed gezongen. Het was voor het eerst dat het bestuur van “The Dow Singers” de stap zette om een dergelijk evenement te organiseren. Meestal vinden de optredens in besloten sfeer plaats.Voor de bekendheid van het koor is dit initiatief zeker voor herhaling vatbaar. “The Dow Singers” hebben ook hier weer laten zien, dat het koor niet alleen in omvang sterk is gegroeid, maar vooral ook in kwaliteit.

Deelname aan Festival “Koren zonder Kaf”- 2016

“The Dow Singers” hebben ook deelgenomen aan de vijfde editie van het evenement “Koren zonder Kaf, op 30 en 31 januari j.l. in Cultureel Centrum “De Halle” te Axel. Na een wat moeizame generale repetitie, was de uitvoering ’s avonds naar tevredenheid. Het tarijke publiek wist de diverse nummers uit het repertoire zeer te waarderen. Aan het applaus was dat in ieder geval goed te merken. Logisch dat de spanning in de aanloop naar een dergelijk concert altijd wat oploopt en het daardoor lastig is de concentratie vast te houden. Maar .. “The Dow Singers” stonden er toch maar weer! Hierbij een impressie in sfeerlicht.